Monday, February 27, 2012

Tulisan KeMATIan

Kisah nie maybe antara kisah korang, kisah ak @ kisah kambing korang!

Okeh,,dis stori sejenis cerita yang seyes! Jangan senyum tau=p

Katanya, ak nie lebih kurang macam dia...Okeh ms tue agak membanggakan lah!
Orang nie yang penah jaga & manja ak satu ketika dulu...
Dah lama dh kowt, perangai pn sejibik gak cuma ak ad PART yang dia bukan macam ak!
Seyes,,,ak dah naik TAHAP menyampah gler baban dengan sikap dia. Bak kata Omputih "What goes arround comes arround",,ye k nie??haha!

Kenapa ak pilih n3 TULISAN KEMATIAN??

Daripada penulisan ak, 'She' salah faham la beb....Okeh! salah faham xpe kan?? cuma xsoal ak balik tue yang wat ak menyampah! Sebabnya ble memerlukan ak, amboi macam cipan telefon cakap elok2,,bila ad masalah a.k.a salah faham tue la,, leh wat bodo jek! Dah totally BLAME ak....
Kalau dia nak pulaukan ak,,,ak cuma kesian kan SEORANG insan nie....Sebab kerana dia ak & dia nie ad ikatan! Kalau tak dah lama,,,mentah2 ak buang 'She' tue kat Long-Kang

Yang lebih menyakitkan hati ak,,ak dah mulakan kedamaian NAMUN xd sahutan!
Mana2 Ustaz pn dh cakap,,kira dah lepas sebabnya kamu dah memulakan mengucapkan salam...
Tapi ak manusia bese beb,,,ak punya sabar ad turun ad naiknya

Adoi,,,,kerana SESEORANG jea ak masih bertahan...iaitu Kerana MAK aku
Macam mana 'She' yang lebih TUA malah katanya lebih EDUCATED itu boleh bertindak bodo & akalnya lebih teruk dari 'lunatic' person!

Apabila 'She' memulakan peperangan tanpa sebab yang TIDAK diketahui
Aku cuba PADAMkan,,,
Namun kalau PEPERANGAN masih dicetus,,rasanya xsalah ak menegakkan kebenaran dari PIHAK aku!

Maafkan ak mak,,,'She' bukan jadi orang 'bangsawan' di mata ku lagi

p/s: Kalau Allah nak balik kan hati kita dari menyayangi seseorang,,,ibarat petik jari jea kan??adehh....

2 comments:

sabar shabariah said...

sabar dan banyakan berdoa...semoga dilembutkan hatinya....:)

Long-Kang said...

huhu
tQ,,,mohon dperlembutkn hati LK juga =P