Tuesday, February 5, 2013

Keputusan sudah keluar

Assalamualaikum

Cerita hari ini macam tak berseri. 

Bukan la teruk sangat keputusan nya tapi urm...
(Aku tak reti nak wat print screen! Da puas ak godam weyh!!!!)

Pngs 3.73 Pngk 3.67.... Aku rasa ramai member-member aku dapat kelas pertama. Nampaknya aku kombo sorang-sorang la nanti. Argghh...agak tak besh la kan. My 'FK' pun kombo hari lain la kot. 

Bukan tak ceria sangat la, sebab sampai tue jek aku boleh buat. Maklumlah, dalam 8 semester bukan semuanya aku fokus. Ada yang aku berangan, main pondok-pondok, main jet terbang. Akhirnya ini yang aku dapat. Bukan hebat mana, sebab tue aku orang yang bese-bese jek. Tak pandai mana, cuma rajin sikit jek. Bila nak berubah tah!

p/s: Aku share result bukan nak berlagak, tapi agak-agak jek. :p

I'm officially 'Layak mendapat Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Awal Kanak-kanak' 

Mungkin aku patut tukar 'blog title' kot ~Teacher to be~
Okeh, tak sedap langsung! Macam haram....uhuks!


2 comments:

Gaara Kazekage said...

perghh power2..nak buat print screen senang je la..tekan ctrl+print screen..kat keyboard ada print screen..pastu g kat paint tekan control v...:)

H.Wni said...

Mna pawer beb! Baik-baik aku cuba :)