Saturday, January 7, 2012

Perbualan-perBUALan

Ak nak sambung perbualan2 yang ak xleh lupakan:

Perbualan 3:

"Along,,cuba ko bayangkan Jackie Chan panjat memanjat kat luar Balkoni nie", said Cik Puan Saba
"Aha kan...dia masuk ke dalam bilik kte...pastu nyanyi ~Wo Ai Ni~ I Love U~alahhh lagu KRU tue, xkan korang xtau", said ak
(Okeh,,kat c2 ak tokok tambah cte,,,haha!)

Imaginasi terlampau!,,tapi memang lawak! terguling2 ak gelak....
Kenapa orang dewasa macam kita pun, leh berimaginasi ke'laut' cm2 sekali....kelas ko Long!

Perbualan 4:

"G la kawin", said Siutly 'Pakcik'
"Umur da 25, boleh sangat tue...haha", said him again.

Ak tengok bdk tue,,cm xcaya jek,,baby 2 leh lahir & lihat dunia! Menakjubkan!
Ad k ko suh ak kawin pakcik,,,ceh!

Gler ag satu, Umur ak 25 taun nie??? aiiyakkk!............

p/s: Perbualan 1, 2, 3 & 4 berhenti disitu......pls leave ur msg here!haha!

AdaOrangTidurMati
AdaOrangTidurNyenyak
TakLamaLagiNakCuti
MerasaLahKitaSemuaMakanNasiMinyak,,,,,,Lk ♥

2 comments:

sabar shabariah said...

oit mase ble pulok aku jadi Puan nye cik Long kANG.....hhaha

Belum 25 lagi tapi bakal..hahhaha
jagn marah ha..nanti lagi cpat kawin...kih2...:_)

Long-Kang said...

haha!
dh xlama la 2 nk jd cik Puan...

25 pn 25 la,,,janji mantain lawak!haha...