Friday, October 14, 2011

Lepas Tak lepas

KALAH bukan bermaksud GAGAL,,,GAGAL juga bukan bermaksud KALAH

Okeh!! semalam ak cte nk p selection utk MASUM 2 kan,,,
So ak g ngn dtemani 2 rakan bilik ak,,,semangat campur2 takut,,
Risau stamina xbape baik jea,,,

Pendek cte,,,
Ak xlayak pn utk saringan kedua

Cuma yg ak nak cte,,
Ak hanya main 15minit,,,
Sape sempat nak panas dulu??? Dah la 4orang yg datang jea,,rotation utk main antara kami pn xd

Okeh,,ak xkisah sangat la kalau ak kalah dgn yg terpilih 2
Masa dlm tempoh 15mnit 2, ak menang jea
Tapi peluang utk main Xdiberi pun

Ak pn xpaham ap kriteria yg dilihat,,,
Main setakat 5mata,,,
Kalau kalah sebab layak utk kalah,,,ak puas ati la

Kenapa xbagi peluang,,,
Ag 1, ble kte kna lawan dgn org yg worst,,kte pn akan dilihat SUCK!!!
Ak xpuas ati TAPI ak percaya & yakin dengan ap yg Allah da aturkan utk hidup ak

Cuma,,,
ak xnak ad org yg terANIAYA mcm ak gak nti

Dis situation bkn pertama kali kena,,
2taun yg lepas pn da kena,,selectin badminton utk kolej Za'ba & selection utk bola tampar
Sangat2 xadil
How's U cn be a manager if u can't manage well???
100% unfair

p/s: Sebab 2 xramai nak JOIN selection cmnie,,,SEBAB mereka juga pernah terKENA spt ak!!!Fullstop......

5 comments:

nickyz said...

takpe...cuma next time..kalah tak bermakna gagal...=))

Gaara said...

standard la tu..nama je selection..tapi nama dah select awal2..

Long-Kang said...

nickyz: xnk cuba da,,,nk main2 sj

Gaara: tau xp pkck,,,tp pengalaman mmtgkn akal,,

sadis gk kna wt cm2,,,teraniaya=(

nickyz said...

along jadi jurulatih lah plak..heeeee~

mamahayyu said...

Alaaaaa.....lo..lo..lo....Ada kit a kisahhhhh x ken a pilihhhh....yang itu bukan pilihan yang abadiiiii..Waksman..duniawiiiiiii, tok soh buy dlm hatiiiii....