Monday, January 7, 2013

Cerita Cinta Melayu

Assalamualaikum
Hi...

Mesti ada yang baru solat kan? kan! Kannn...
 Lebih2 lagi ceritanya agak 'gila b***' menipu!

Bukan setakat cerita 'Setia hujung nyawa nie jek tapi banyak ag cerita lain.
Seyesly aku menyampah, sama jugak dengan cerita Korea yg macam takde LAW tue!

Okey,, pada pendapat aku sebagai bakal guru
Boleh,,
Buat lah seberapa banyak pun cerita cinta melayu tetapi biarlah asasnya teguh!
Banyaknya orang melayu yang berAGAMA Islam kann so biarlah cerita ada landasan!
Kalau train xd lantasan, guane weyh!

Just like Maria Elena selalu cerita....
Aku suka baca dia punya n3 sebab she's a woman & mahu sentiasa berubah menjadi baik.

Kalau selalu tonton cerita cinta melayu yang macam hampeh tue,, macam mana nak jadi MUSLIM yang baik (omg! nasihat tuk diri sendiri jugak...ahaks!)

Kira konklusinya :
Aku TAK sokong cerita cinta melayu yang macam nie.... HABIS cerita kann!

p/s: Bukan nak kata cerita omputih bagus tapi cerita haiwan ag bagus kot! Cerita Panda2 tue ag sweet...haha

2 comments:

Gaara Kazekage said...

cerita melayu ni, byk tak logiknya dari logik..sebab tu boring..pastu ikut musim..kalau cerita hantu, cerita hantu je la memanjang kat cinema...haha!

H.Wni said...

Cerita melayu tue mcm cermin org melayu...padahal xsemua mcm tue!

Bukan ko PEMINAT setia cerita cinta melayu ke?? ahaks :)