Monday, January 28, 2013

Penat

Assalamualaikum...

Penat :(

Siapa yang gila nak kerja sebagai 'research assistant' a.k.a RA??
Penat weyh,, aku yang tolong Dr.Ramlah Jantan sekadar suka-suka & cari pengalaman, rasa penat dia bagai mahu pecah kepala. Buat 'research' banyak kena fikir. Banyak juga 'review lib' yang korang kena cari. Kiranya banyak keladak-keladak la! atau bahasa pasarnya 'banyak cekadak!' Wahh! Ada rasa nak sambung belajar sampai PHd tak?? Agak-agak macam tak jea....haha
Kena kuat semangat,,kata Dr.RJ...uhuks!

Okeh, seyes aku penat..malam nie konpem, mengigau! haha...

p/s: Belajar & bekerja biar kerana Allah S.W.T... (nasihat diri sendiri!)

2 comments:

Gaara Kazekage said...

standard la jd r.a mmg mcm tu..hihi

H.Wni said...

Aku ingat nak jd lecturer terus la...resigned!haha