Wednesday, November 16, 2011

PAGI yang seronok

Salam,,,
Hari nie,,xd klas pagi....so 'planning' nak bgun lambat la...haha
Lepas Subuh,,,sambung balik tdo
Dalam Kul9 cm2,,bunyi anjing cm gaduh,,bising2....
Ak tgk sebelah kanan ngn kiri....
Fuhhhh!!!nyenyak tdo bdk2 nie.....(mmg telinga gajah gler!!!)haha
Ak bangun,,gosok gg, cuci muka, pakai serum
Pastu Solat Sunat Dhuha....(ak br jea berjinak2 wat solat Sunat Dhuha nie~doakan ak yea!!)
Then,,ak turun nak masak tghari
Walaupun masakan ak bese2 jea
AK rasa SERONOK sebab
#Ak pun xtau nape???
Maybe U alls leh cakap ak masak dengan kasih sayang k, masak utk kawan2 k
TAPI sebenarnya ak pun xtau kenapa ak seronok....
Kalau ak kejutkan waktu pagi,,mesti dorang senyum semula,,seronok!!!
BANGUN pagi jea,,ak dapat memberi senyuman pada kawan2
Maybe mereka dah kenal ak yg 'spesel' nie
Spesel ap kejadahnya pun ak xtau!!!haha

TAPI percayalah,,,,
'Memberi' lebih baik dari menerima......

Dear God,,
The only thing I ask for you
Is to hold her when I'm NOT around
When I'm much to far away........"Avenged 7fold"

p/s: Ak nak makan dah!!!lapooo,,,

4 comments:

casandra said...

kenyang giler..smpai kerak nasi den mkn..hahahahha..mcm msakan mami su dlu tu..ty wani sb msakkan u sya. :P

Long-Kang said...

haha,,,
saya SANGAT seronok!!!

opah_kechik said...

how r u

mamahayyu said...

begitulaaah...bila aura +ve sudah menakluki pemikiran kita, maka neuron2 cell +ve akan menghasilkan t/laku positif.....then kita dah tak nampak yg -ve....hanya stu dalam hati kita ialah.....mencari keredhoan Allah bkn penghargaan manusia...oleh sebab itu kita sudah tak perlukan makanan emosi lagi...sbb kita sudah hanya cukup dengan makanan Rohani....makin banyak kita memberi, makin positif pemikiran kita dan makin positif tingkah laku kita.....maka hanya satu matlamatnya kehidupan di akhirat kekal abadi....Insya-Allah.