Saturday, November 26, 2011

Tak Reti-reti

Dis story bout ppl yang 'tak reti-reti'
Tak reti-reti ap??
Okehh,,, let me stori2 sket
Klau u alls blik dari kelas, u all wat ap dlu???

1) Mandi smula???
2) Makan??
3) Basuh pakaian yang melimpah2
4) Tidur smula
5) Lipat kain
6) Tengok tb
7) Main tenet

Which one is U????

Tak kisah la klau u all nk bermuka buku k,, berbloggin' macam ak k,, tapi tanggungjawab TETAP tanggungjawab!!!
Korang leh k hidup dalam seguni baju yang tak berLIPAT,,,seTEMPAYAN baju yang tak basuh,,,,Tidur dengan haruman yang Sewangi LONG-KANG!!!!
Adooiii,,,letih la ak....
Bukan xd masa, walau assignment berLAMBAK2 pun,,,macam lerr duk ngadap asgmt 24jam!!
Bangun pagi,, kemas lerr dlu tempat tdo,,basuh bj,,lipat kain & MANDI la weyyy!!!!
Aku bukan ap,,,rasa sesak nafas tengok nyerr,,,
"klau U all TAK cuba perbaiki cara hidup korang sekarang,,ble ag kan???"
TAKKAN tgu MATI,,,,ahakss!!

Aku leh komen & kritik kt BLOG ak jea,, Untuk cakap depan2 ak rasa korang dah cukup BESAR utk dikritik!!!!
Agpun wat bazir AIRLIUR ak ja!!!
Klau hari2 cmnie,,,,,adehhh!

p/s: Ak cakap2 kosong jea,,,peace! 


KEBERSIHAN kan Sebahagian dari IMAN,,,,

3 comments:

casandra said...

terasa..hehe.:D

Long-Kang said...

sengal!!! satu Muharram mulakan satu perubahan...haha

cA (Sy@) said...

mkn itu penting..kik3...yea2...bilik yg sentiasa bersih 2....rindu korg