Friday, December 9, 2011

Hectic Week

Hectic Week bermaksud Penat, Lelah, Peluh, Jammed, 'Hang', Demam!

Ak sampai demam selsema kot,,,nk settle kan semua hal 2..
Akhirnya, semua nya dah lepas ( 3presentations + 1 Ujian fizikal + 1 Ujian Minda) TAPI sangat2 mempengaruhi emosi, fizikal & minda...Seyesly, rasa letih tue xleh hilang dengan tidur & gelak ketawa.

Maybe antara faktornya,,Ak baru dapat another task yang 'penting' tapi di suruh buat 'lambat' oleh Lecturer tue. Should I %$$%^&*(^$%&*( kat Lecturer 2??? Maybe NOT la kan,,,nanti failed lak ak paper dia!
Now, I'm in hectic mood again ya! aiiyoo....

Nak update blog nie pun, ak agak blur...nak luah ap yg dirasa pun xberapa nk btul!

Macam mna nak buang rasa PENAT nie????,,,sedangkan KADANG2 hanya OTAK & HATI jea rasa penat...Sebenarnya Aku masih mampu!
Jadi pelajar sebenarnya sangat memenatkan, U alls bukan ad masalah kerja jea, masalh dengan kwn2, kuarga, lecturer, Owner umah sewa, bf/gf, anjing2 yg menyalak2, nyamuk2 yang TAK diundang...
macam2 la beb!

Tapi, bagi ak...ak SANGAT penat dengan permintaan KERJA sebagai PELAJAR nie...
Ko salah sket,,kena tukar lain.
Ko salah taip,,kena betulkan smula.
Ko salah konsep,,Lagilah!! totally OUT!

Kita senyum & buat lawak bodoh ADALAH tanda kita ad masalah! haha!

p/s: Leh bg ak 'teh tarik' untuk ak cergas balik x?? adehhh.....

4 comments:

Gaara said...

meh sini aku belanja minum teh tarik kaw..haha

Long-Kang said...

ntah betul k x nk blanje ak nie...haha!

casandra said...

teh ais mamak dkt umah tu kan ada!!

Long-Kang said...

selsema xleh minum ais!!haha