Sunday, December 11, 2011

Template blog

Sebab TAK ada kepentingan untuk buat keja lain,,,
Ak SEDAR rupa2nya dah lma ak stick dengan Template yang lama nie Bunga2 pink


Nak tukar Template pun kena ad mood,,usualy ak akan pick template yg simple jek...sebab ak pun simple jek, Selain dr kutuk & kaco orang,,ak akan diam bila buat benda alah nie....so petang nie, ak 'diam' jap..Agpun, ble ak ajak budak2 nie jogin'...JAWAPANNYA adalah Hampehh!!!
Klau ak diam,,banyak perkara yg ak pk...ble ak edit HTML nie....Otak ak,,agak normal sket!!haha!

Skunk dari pink, ak tukar 'taste' k warna biru.....


Nape warna dia cm2?? Urmm....cm tuan dia,,sengal!

p/s: Kepada yang dh lma xupdate template blog dia,,g la 'workshop' kasi cuci2 sket....Walau isinya TAK de la seHEBAT design nya, at least...First impressioN is important jugak!!haha....

2 comments:

Gaara said...

haha..yang ni cantik..takde la pening aku nak bace entri ko..yg dulu tu pening kepala nak bace...:-)

Long-Kang said...

tima kasih....haha!